Wat/wie is RiversPoint?

Antoinet Rentema

Wijn en alles wat daarbij komt kijken is al jaren mijn grote passie. Deze passie heeft meer vorm gekregen door in de afgelopen jaren allerlei wijncursussen en masterclasses te volgen, waaronder Werken met Wijn (eindscriptie Silvaner). Hierdoor werd ik nog meer enthousiast en heb ik inmiddels in 2016 met veel plezier en vol toewijding de opleiding tot registervinoloog op de Wijnacademie voltooid. Ik vind het heerlijk om te koken. Elke keer weer zie ik het als een missie hier de perfecte wijn bij te schenken. Dat gevoel, die passie, wil ik graag delen en mijn enthousiasme voor wijn overbrengen aan jou! Daarom heb ik in oktober 2016 RiversPoint opgericht.

Dordrecht, van oudsher stapelplaats voor wijn, biedt een spectaculair uitzicht op het zogenoemde Drierivierenpunt (Oude Maas, Noord en Beneden Merwede), en heeft inspiratie voor de naam RiversPoint gegeven.

Mijn luxe wijnloft is uitstekend geschikt voor het geven van cursussen met minimaal 8 en maximaal 12 personen.

Lees het interview in AD de Dordtenaar